Özel Kuvvet Askerleri Oyunu

Özel Kuvvet Askerleri

Dünya terörist saldırısı ile karşı karşıya. Büyük bir birlik oluşturan teröristler, dünyanın neredeyse yarısı ele geçirmiş durumdalar. Halen kontrolü elinde bulunduranlar da, teröristlerle nasıl savaşacakları konusunda planlar yapıyorlar. Oldukça çetin geçecek bu savaşlarda askeri birliğe ihtiyaç var. Bizim görevimiz de özel askeri birlikte bulunan askerlerden birini kontrol ederek düşmanlara karşı büyük savaş vermek. Oyuna ilk olarak karşımızdaki askerlerden birini seçerek başlıyoruz. Seçimi yaptıktan sonra tutorial bölümü ile oyun başlıyor. Katıldığımız tutorial bölümünde karakterimizi kontrol edip parkur üzerinde ilerliyor ve gösterilenleri takip ederek bu aşamayı başarılı olarak tamamlamaya çalışıyoruz. Macerada karakterimizi w,a,s,d ile yön tuşlarından yardım alarak kontrol ediyoruz. Boşluk tuşu ile karakterin zıplamasını sağlarken, Q ile de silahlar arasında geçişi sağlıyoruz. Fare de silahları kullanıp ateş etmemize yarıyor. Özel Kuvvet Askerleri oyununda iyi eğlenceler dileriz.

benzer Özel Kuvvet Askerleri oyunları