Vampirin İntikamı Oyunu

Vampirin İntikamı

Eskiden çok güçlü olan vampir, büyücünün yaptığı büyü ile bir çok gücünü kaybetmek zorunda kalmıştır. Gücüne yeniden kavuşabilmesi ve birde intikamını alabilmesi için kara büyücüyü yok etmesi gerekiyor. Bir süre plan kuran vampir, en sonunda kara büyücünün bölgesine nasıl gireceğini bulur. Tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra kazanın içerisindeki yerini alır. Bizim görevimizde ilk olarak sol kısımdaki barı en üst noktada durdurarak vampirin fırlamasını sağlamak ve kara büyücünün canavarlarını yok ederek yolumuzda ilerlemektir. Yoldaki canavarları yok ederken, karşımıza gelen altınları toplayarak da ekstra puanlar kazanıyoruz. Kazandığımız puanları bölüm sona erdikten sonra upgrade bölümünü ziyaret ederek kullanıp karakterimiz için çeşitli geliştirmeler satın alıyoruz. Aldığımız geliştirmelerin ardından oyuna en baştan ve tekrardan başlayarak yine aynı amaç uğruna mücadele veriyoruz. Oyunumuzda belki de bu olayı defalarca tekrarlamamız gerekecek. Çünkü her tekrarladığımızda bir miktar puan kazanıp geliştirmeler satın alıyoruz. Eğer tüm geliştirmeleri satın alırsak, vampirin eski gücüne ulaşmasını sağlayıp intikamını almasında da yardımcı olabiliriz. Vampirin intikamı oyununda, karakterimizi kontrol edebilmek için fareden yardım almamız yeterlidir. İyi eğlenceler dileriz.

benzer Vampirin İntikamı oyunları