Zombi Akını Oyunu

Zombi Akını

Ülkede sıradan bir gün yaşanmaktadır. Herkes iş koşturmacası içerisine girmiş ve işlerine doğru yola koyulmuşlardır. Bu sırada şehir merkezinde büyük bir patlama gerçekleşir. Patlamanın nereden, nasıl, niçin geldiği bilinmiyor. Ama patlamanın yaşandığı bölgede bulunan insanlar büyük hasar almış ve hatta bir çoğu da hayatını kaybetmiştir. Ölen insanlar bir süre sonra tekrardan dirilip birer zombiye dönüşmüştür. Yıllar sonrasında bu durum tüm ülkeleri etkisi altına alarak zombiler ülkelerin kontrollerini ellerine geçirmişlerdir. İnsanlar hayatta kalabilmek için ellerinde bulunan silahları kullanıyor. Hatta bu silahlarla evlerini korumak için ellerinden geleni de yapıyorlar. Bu savaşta biz de bir adamın yanında yer alarak bölgemize girmeye çalışan zombilere karşı amansız bir mücadele veriyoruz. Mücadelede karakterimizi w,a,s,d veya yön tuşlarından yardım alarak kontrol edip zombileri yok etmeye çalışıyoruz. Yok ettiğimiz zombilerden düşen altınları toplayarak ekstra puanlar elde ediyoruz. Elde ettiğimiz puanları bölüm arasında shop bölümünü ziyaret ederek kullanıp karakterimiz için geliştirmeler satın alıyoruz. Zombi akını oyununda başarılar dileriz.

benzer Zombi Akını oyunları